Service center


In ons service center zijn een assemblage afdeling en een efficiënt ingericht magazijn ondergebracht.

Assemblage afdeling

Om aan de vraag naar geassembleerde producten te kunnen voldoen heeft Imbema Rhiwa binnen het service center een assemblage afdeling. Hier worden diverse producten zoals achterdeuren, schuifdaken, zijborden, achter- en voorkaders op wens samengesteld. Wij hebben bewerkingsmogelijkheden in huis om diverse bewerkingen en maatvoeringen snel voor u uit te kunnen voeren.

Steeds vaker wordt de assemblage afdeling een verlengstuk van de klant en valt de klant terug op de expertise van de assemblage afdeling door delen van de productie uit te besteden

Mogelijkheden in ons service center:
- Productie van prefab opdekdeuren
- Productie van prefab zijdeuren
- Productie van prefab harmonica opvouwbare zijwanden 
- Productie van aluminium zijborden
- Productie van prefab harmonica opvouwbare zijwanden voor bulkvoertuigen
- Productie van schuifzeilen kits
- Productie van stempelplaten
- Assemblage van het aluflex zijwandsysteem
- Assemblage van volumecomponenten zoals spatschermen, reservewieldragers enz.

Dankzij deze assemblage activiteiten kan Imbema Rhiwa voldoen aan de behoeften van klanten om producten verder te laten assembleren. Hiermee spelen wij bijvoorbeeld in op Lean Manufacturing wanneer onze klant een logistieke behoefte heeft.

Assemblage   Lassen-assemblage-afdeling  Frezen-assemblage-afdeling

In toenemende mate wordt de afdeling carrosserietechniek ook door fleetowners geconsulteerd. Hierbij gebruikt men de adviezen om zich te kunnen specificeren richting de toeleverancier van hun materieel. De buitendienst van Imbema Rhiwa begeleidt de aanvraag van de eindgebruiker richting de opbouwindustrie. Resultaat is een transportmiddel op maat, waarmee de eindgebruiker optimaal in staat is om zijn werk te doen.

Magazijn

Imbema Rhiwa beschikt over een efficiënt ingericht magazijn, waar 7000 producten uit voorraad leverbaar zijn. Uitlevering van bestellingen binnen de Benelux geschiedt meestal binnen 24 uur.

Voor volumineuze zendingen zoals bouwpakketten, deuren en dergelijke wordt een vaste weekroute door de Benelux gereden. Door de uitgebalanceerde logistieke organisatie en daaruit voortvloeiende efficiency zijn wij in staat tegen marktconforme prijzen en condities te leveren.

Momenteel wordt er een "paperless warehouse" ingericht, waar met behulp van scanners de producten en zendingen worden gescand. Hierdoor worden deze automatisch gemonitord, wat de leveringen ten goede komt. 

magazijn   Magazijn-Imbema-Rhiwa  Lossen-klant

Magazijn-Imbema-Rhiwa

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie