Over ons

Imbema Rhiwa Carrosserietechniek; de meest gespecialiseerde toeleverancier voor de carrosserie- en trailerbouw!


Imbema Rhiwa Carrosserietechniek is onderdeel van de Imbema Groep en richt zich op de sector mobiliteit. Wij leveren “alles wat boven de wielen van truck en trailer zit” en zijn inmiddels uitgegroeid tot de meest gespecialiseerde toeleverancier voor de carrosserie- en trailerbouw in de Benelux.

KlantadviesWij kennen deze markt als geen ander en kunnen ons daardoor optimaal verplaatsen in de problematiek en de wensen van de klant. Onze buitendienst is dagelijks onderweg om de klant te adviseren over de toepassing van het juiste product, waarbij het bieden van specifieke oplossingen een belangrijk onderdeel is.

Als afnemer concentreert u zich steeds sterker op uw kernactiviteiten, waarbij de ‘bedrijfsvreemde’ activiteiten zoveel mogelijk bij derden worden ondergebracht. Dit vereist een filosofie en marktbenadering die passen bij de werkwijze van Imbema Rhiwa.

Kwaliteitscontrole-zoutnevel-test

Kwaliteit

Kwaliteit slaat op de productgroepen waarin wij uitsluitend A-merken voeren, waar nodig aangevuld met streng geselecteerde producten onder eigen label. Ingekochte producten ondergaan eerst een intensieve kwaliteitscontrole voordat ze in ons assortiment worden opgenomen. Er wordt gekeken naar de kwaliteit van de constructie, zoals laswerk en boutverbindingen, maar ook naar de corrosiebestendigheid.

Frezen-assemblage-afdeling

Service

Ook service en gemak staan bij ons hoog in het vaandel. Zo ontwikkelen wij, naast ons standaard programma, producten die geheel volgens de richtlijnen en de specificaties van de klant worden vervaardigd, zoals zoals achterdeuren, schuifdaken, zijborden, achter- en voorkaders. Imbema Rhiwa beschikt over een eigen service center waar de producten worden geassembleerd, gerepareerd en getest.

Afdeling-engineering

Engineering

Met onze afdeling engineering ontwikkelen wij, dicht bij de markt, oplossingen voor de meest uiteenlopende problemen en uitdagingen. Wij ontwikkelen met software van Solid Works en wij maken hierbij gebruik van geavanceerde technieken zoals 3D printing.

Wij zijn een onderneming van de Imbema Groep.

Structuur van onze organisatie


Imbema is als Newton's Cradle. Wij zetten het vraagstuk van onze klant om in een actie naar onze producent.

De Imbema Groep bestaat uit zelfstandige technische handelsondernemingen nieuwe stijl ieder met hun eigen kennisgebied en daarbij behorend productenpakket. Dit varieert van afsluiters voor leidingnetwerken, tot stootbalkconstructies voor trucks en trailers.

Onze sectoren:


Vacatures

Vacatures bij Imbema Rhiwa Carrosserietechniek. Kijk op de website van Imbema Groep voor vacatures bij andere Imbema ondernemingen.

  • Imbema Rhiwa Carrosserietechniek

    Medewerker logistiek

    Heb jij een echte aanpakkers mentaliteit en ligt jouw hart in de logistieke sector? Werk jij precies en kun jij alle inkomende én uitgaande goederen verwerken? Dan zoeken wij jou!

Alle vacatures

Smoelenboek

Onze medewerkers zijn breed opgeleid en met de juiste kennis uitgerust om uw vraag te kunnen beantwoorden. Onze productspecialisten zijn bij onze partners getraind en weten dus precies voor welke toepassingen onze producten geschikt zijn en welke problemen opgelost kunnen worden. Bijscholing is aan de orde van de dag. Wij stellen ze graag aan u voor.

onze-medewerkers

Kalender

Een overzicht van onze evenementen zoals beurzen, seminars, open dagen en vakdagen.

Volledige kalender

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie