Zijafscherming voor een kipper- of containerchassis

Vaste zijafscherming steun


Vrachtauto's, opleggers en aanhangers met een toegestane maximummassa van meer dan 3500 kg moeten aan weerszijden voorzien zijn van zijdelingse afscherming. Zijafscherming voorkomt dat voetgangers, fietsers en dieren onder de wielen van een vrachtwagen terecht kunnen komen. De voorkeur gaat vaak uit naar een opklapbare steun, omdat er dan makkelijker bij een reservewiel, accu's e.d. gekomen kan worden. Bij een kipper- of containerchassis is dit niet zo eenvoudig. Wij bieden hiervoor een passend alternatief. 

Takler-vaste-zijafschermingVaste zijafscherming

Bij een kipper- en containerchassis is het niet zo eenvoudig om een opklapbare zijafscherming steun te bevestigen, omdat deze onder de bak gemonteerd moet worden. Speciaal hiervoor hebben wij een vaste zijafscherming steun beschikbaar. Deze vaste zijafscherming steun is verkrijgbaar in oplas of boutuitvoering en gekeurd volgens de R73 richtlijn, technische eisen voor zijdelingse afschermingen.

Opklapbare zijafscherming

Natuurlijk kunt u bij ons ook opklapbare zijafscherming systemen krijgen. Onze zijafscherming is leverbaar met klapsteunen voorzien van een klemsysteem. Hiermee kunt u de zijafscherming zeer eenvoudig en snel opklappen. Het systeem is, zowel met 537 mm als met 735 mm steunen, gekeurd volgens R73 richtlijn, technische eisen voor zijdelingse afschermingen.

Meer informatie over zijdelingse afscherming?
Neem contact mer ons op via +31 (0)180 33 12 00 of vul het contactformulier in. Onze specialisten helpen u graag verder.
Takler-vaste-zijafscherming

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie