Standaard gereedschapskisten voor maatwerk

Met de Bawer kisten kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden


Bawer-gereedschapskistenNatuurlijk wilt u alle beschikbare ruimte achter de cabine of onder het chassis van de wagen optimaal benutten. Maar het op maat laten maken van gereedschapskisten is erg kostbaar. Wij bieden hiervoor een oplossing. Met ons uitgebreide assortiment standaard Bawer kisten kunnen wij u altijd een tailor made oplossing bieden.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij ons assortiment standaard Bawer gereedschapskisten uitgebreid. De standaard kisten zijn direct uit voorraad leverbaar, waardoor u met confectie ook maatwerk kunt bouwen!

Bawer-gereedschapskistenZo kunt u met behulp van de verschillende standaard maten Bawer gereedschapskisten de ruimte achter de cabine of onder het chassis dicht bouwen. U heeft hiervoor geen speciaal op maat gemaakte gereedschapskisten meer nodig, waardoor u geld kunt besparen. 

Zijdelingse afscherming

Hiernaast voldoen de Bawer kisten aan de R73 richtlijn, technische eisen voor zijdelingse afscherming, waardoor u geen aparte zijafscherming meer hoeft te bevestigen. Om de ruimte tussen de assen optimaal te benutten hebben wij een RVS assenkist beschikbaar.

Palletkisten

Naast de standaard gereedschapskisten hebben wij ook palletkisten van Bawer in ons assortiment. De kisten zijn verzinkt met een zwart gepoedercoat deksel. De deksel schuift bij opening onder de kist. De palletkisten zijn verkrijgbaar voor 24, 30 en 36 pallets. Net als de gereedschapskisten voldoen de palletkisten aan de R73 richtlijn voor zijafscherming. Bekijk de palletkisten.

Aluminium gereedschapskisten

Wanneer u gewicht wilt besparen kunt u het beste voor onze aluminium gereedschapskisten kiezen. Deze gereedschapskisten zijn tot tot 50% lichter dan de  RVS kisten en standaard voorzien van RVS Drop-T sluitingen, driedelige scharnieren, gasveren en ontluchter.

Meer informatie over onze Bawer kisten?

Bekijk onze nieuwe folder: standaard gereedschapskisten voor maatwerk of neem contact met ons op
via +31 (0)180 33 12 00 of vul het contactformulier in. Onze specialisten helpen u graag verder.
Takler-vaste-zijafscherming

Bawer-gereedschapskisten
Bawer-gereedschapskisten

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie