Bespaar tijd met ons Modulair Platform Systeem

Een uniek universeel onderbouwsysteem voor carrosserie├źn


Modulair Platform SysteemWilt u uw opbouwtijd verkorten? Kies dan voor ons MPS systeem! Een compleet en universeel volbad verzinkt onderbouwsysteem voor carrosserieën die in haar maatvoering erg flexibel is. Ons modulair Platform Systeem heeft door de hoogwaardige kwaliteit een lange levensduur en een snelle montage in de werkplaats.

Het MPS systeem is volbad verzinkt, compleet schroefbaar en modulair, wat betekent dat er absoluut geen laswerk aan te pas komt. Het is dus volledig met handgereedschap te monteren. Hiernaast is het systeem volbad verzinkt, waardoor het bekende ritje naar de spuiterij bespaard blijft.

Dit alles heeft als groot voordeel dat men een snellere doorlooptijd in de werkplaats krijgt, geen verspilling van materiaal heeft, alles op de juiste tijd aangeleverd krijgt, er hierdoor geen extra Modulair Platform Systeemvoorraden worden opgebouwd en een duidelijk inzicht in de opbouwtijd heeft. Geen negatieve financiële verrassingen dus!

Het modulair platform systeem is geschikt voor voertuigen tot 9 ton. Voor voertuigen vanaf 9 ton hebben wij een Modulair Platform Systeem Plus beschikbaar.

Meer informatie?
Neem contact met ons op via 0180 - 33 12 00 of vul het contactformulier in.
Bekijk ook de MPS productpagina.

Modulair Platform Systeem
Modulair Platform Systeem
Modulair Platform Systeem

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie