Kosten besparen met antislipmatten!

Verkort de laadtijd en reduceer het aantal benodigde spanbanden met onze hoogwaardige antislipmatten


antislipmateriaalAntislipmatten zijn voor het professionele vrachtverkeer onmisbaar bij een goede ladingzekering. Door gebruik te maken van antislipmatten vergroot u de wrijving tussen de ladingeenheid en de ladingdrager zodat uw lading minder snel gaat schuiven en beter beschermd is tegen beschadigingen. Wanneer u een antislipmat op de juiste manier gebruikt, verhoogt u de wrijvingsweerstand waardoor u minder spanbanden nodig heeft en de laadtijd verkort. Hiermee kunt u dus ook weer kosten besparen!

Kosten besparen
Antislipmatten zijn een stuk goedkoper dan spanbanden. Hiernaast mag er bij gebruik van een goed gekeurde antislipmat met een wrijvingcoëfficiënt van 0.6 worden gerekend. U kunt dus beter antislipmatten aanschaffen dan extra spanbanden inzetten. Bekijk hoeveel kosten u kunt besparen met het inzetten van antislipmatten.

Antislip producten vormen de basis van een correcte en efficiënte ladingzekering voor transporteurs en verladers, maar ook voor verhuisfirma’s en besteldiensten biedt de antislipmat een praktische en veilige oplossing. De krachten die vrijkomen bij hevig remmen of uitwijken worden door antislipmatten voor een groot deel geabsorbeerd. De lading blijft beter op zijn plaats waardoor het voertuig beter onder controle gehouden kan worden.

Assortiment antislipmatten
antislip op rolEr zijn verschillende soorten antislipmatten verkrijgbaar. Wij leveren antislipmatten in tegelvorm en op rol. De antislipmatten zijn gemaakt van 8 mm hoogwaardig SBR/NBR granulaat en geschikt voor veelvuldig gebruik De antislipmatten in tegelvorm zijn zeer geschikt om onder pallets te gebruiken. Ze zijn zeer gebruiksvriendelijk, snel op te bergen en nemen weinig opbergruimte in beslag. Met de antislipmatten op rol kun je de laadvloer van een complete trailer snel ondermatten. Nieuw in ons assortiment zijn de antislipmatten op rol in de veel voorkomende maat 8000 x 1250 x 8 mm.

Pas op voor slijtage
Onze antislipmatten zijn veelvuldig te gebruiken, maar let hierbij wel op dat slijtage kan zorgen voor een afname van de wrijving. Wij raden u dan ook aan voorzichtig met antislipmateriaal om te gaan. Wanneer er met een heftruck of palletwagen over de antislipmat wordt heen gereden verliest het materiaal een deel van zijn weerstand. Dit gebeurt ook wanneer er vuil of vettigheid op het antislipmateriaal komt. Een antislipmat werkt dus pas optimaal als de laadvloer en de lading die er op komt te staan schoon, droog en vetvrij is.

stophout met antislipStophout met antislip
Naast antislipmatten hebben wij ook stophout met antislip beschikbaar. Stophout met antislip is een wrijvingsverhogend materiaal voor het vervoer van prefab betonblokken, losse buizen, buispakketten, staaldragers, betonstaalmatten en andere stukgoederen die niet geschikt zijn voor pallets. Het stophout werkt tevens als afstandhouder bij het plaatsen van stapelvorken of lepels tijdens het in- en uitladen. 

Meer informatie over antislipmatten?
Bekijk voor meer informatie onze anti-slip producten of neem contact op met onze binnendienst:
+31 (0)180 33 1200 / sales@imbemarhiwa.nl

Programma ladingzekering
Naast antislipmatten hebben wij een compleet programma met andere ladingzekering producten voor u beschikbaar. Wij geven u graag advies welke producten u het beste kunt gebruiken om uw lading op de juiste manier te zekeren.

Takler-vaste-zijafscherming

Bawer-gereedschapskisten
Bawer-gereedschapskisten

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie