Eenvoudiger laden en lossen in winkelstraten?

Gebruik onze aluminium laad- en oprijkleppen


laadklepWinkelstraten in de binnensteden worden steeds slechter bereikbaar voor vrachtverkeer. Dit zorgt voor problemen bij de bevoorrading van winkels en klanten. Krappe losplaatsen, tijdrovende handelingen en inefficiënte laadindelingen zorgen voor steeds grotere problemen. Met behulp van onze aluminium laad- en oprijkleppen kunt u deze problemen verminderen.

Onze aluminium laad- en oprijkleppen kenmerken zich door duurzaamheid, zijn licht in gebruik en multifunctioneel inzetbaar. De lichte en sterke constructie leent zich bijzonder voor intensief gebruik. Met één handeling kan de klep worden vergrendeld. Ook hier geldt, gemak dient de mens. Zeker bij veelvuldig gebruik.

Snel inladen en gefaseerd uitladen?

HRA-combi-laadklep-achterdeurDe HRA-combi is een laadklep en deur in één. Hiermee verbreedt u de gebruiksmogelijkheden van het voertuig. Met deze multi toegang heeft u geen zijdeur meer nodig waardoor u de laadruimte volledig kunt benutten. Ideaal voor de retail, wit- en bruingoed leveringen, B2C-markt, catering, bakkerijen en kleding stomerijen.

Meer informatie over onze aluminium laad- en oprijkleppen?
Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)180 33 1200 of vul het contactformulier in.

Op zoek naar de juiste baan?
Naast oprijkleppen leveren wij ook aluminium oprijbanen en transporthulpmiddelen zoals oprijwiggen, rijplaten en stempelplaten.

Bekijk voor meer informatie onze nieuwe folder: Op zoek naar de juiste baan? of neem contact met ons via het contactformulier.

Takler-vaste-zijafscherming

Bawer-gereedschapskisten
Bawer-gereedschapskisten

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie