Verhoog de verkeersveiligheid met Clear Pass!

Anti-sproeisysteem met het beste vuil lossend vermogen voor vrachtwagens, trekkers en opleggers.


Het unieke Clear Pass ® anti-sproeisysteem bestaat uit een combinatie van spatlappen en zijschorten, ontworpen ter vermindering van gevaarlijke waternevel, waardoor de verkeersveiligheid wordt verhoogd. Ook sneeuw en ijs zijn geen probleem voor onze antispray matten.

Waternevel is erg gevaarlijk voor alle deelnemers aan het verkeer. Het water dat tegen een spatlap of spatbord wordt geprojecteerd, spat uiteen en vormt een dichte nevel. Het achterrijdend en inhalend verkeer wordt daardoor vaak het zicht ontnomen. Ook de bestuurder van de vrachtwagen ondervindt hinder van deze waternevel; achter rijdende en inhalende voertuigen worden slecht of zelfs niet opgemerkt.

Clear pass antispray spatlappen
Met Clear Pass kunt u deze gevaarlijke situaties voorkomen! Omdat Clear Pass doeltreffend het opgeworpen water opvangt en afleidt naar het wegdek, voorkomt het de vorming van de hinderlijke en gevreesde waternevel. Hierdoor wordt de verkeersveiligheid verhoogd. Het Clear Pass systeem is flexibel inzetbaar, inkortbaar en (achteraf) te monteren op alle bedrijfswagens. De antispray matten kunnen worden voorzien van een meerkleurige duurzame opdruk.

Clear pass spatlap

Clear Pass voldoet aan alle wettelijke bepalingen en is conform de EC-richtlijn 91/226/EEC. Clear Pass wordt vervaardigd volgens de ISO/TS 16949:2002 (kwaliteit) en ISO 14001 (milieu) normen.

Parlok spatschermen
De antispray matten kunnen gecombineerd worden met onze Parlok spatschermen, waarmee wij een hoge kwaliteit garanderen. De Parlok spatschermen met antispray matten kunnen sneller gemonteerd worden dan losse antispray matten in een scherm. Dit werkt kostenbesparend. Bovendien is deze combinatie lichter dan een spatscherm met achteraf gemonteerde antispray mat.

Bij een voldoende seriegrootte kunnen wij de spatschermen voorzien van beugels, geschikt voor vele afmetingen draagpijpen.

Meer informatie?
Bekijk ons complete programma spatschermen en antispray matten.

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie