Voorkom diefstal uit uw vrachtwagen met Aluflex

Verkort meteen uw laad- en lostijden!


Aluflex Criminelen maken meestal een snede in het zeil van een vrachtwagen om de lading te bekijken. Als de inhoud niet interessant genoeg is, laten de criminelen de vrachtwagen staan en blijft de chauffeur met een beschadigde wagen achter. Met ons kwalitatief bewezen Aluflex systeem is diefstal, door het opensnijden van de zeilen, nauwelijks meer mogelijk!

De wanden van ons Aluflex systeem zijn voorzien van aluminium panelen. Deze panelen kunnen eenvoudig in elkaar worden geschoven. Hierdoor is het Aluflex systeem snel te ont- en vergrendelen en soepel te openen en sluiten wanneer de laadbak of oplegger gelost of geladen moet worden. Hierdoor kunt u uw laad- en lostijden aanzienlijk verkorten.

Aluflex schuifsysteemDit in combinatie met het geringe gewicht zorgt ervoor dat het Aluflex systeem de juiste oplossing is voor elke transporteur die belang hecht aan veiligheid en gebruiksgemak gekoppeld aan efficiencyverhoging.

Het Aluflex systeem heeft zich in de markt al lang bewezen. Vele transporteurs rijden al jaren naar volle tevredenheid met dit systeem en ook de chauffeurs zijn door het gebruiksgemak zeer enthousiast.

Voordelen: 

  • Snel en licht te openen, zowel van voor naar achteren, als andersom. 
  • Door de Aluminium panelen veel minder kans op diefstal van de lading
  • Door de gespannen zeilen, echter zonder banden en spanners, ziet het voertuig er strak uit en is het eenvoudig te reinigen. 
  • Lichter dan een standaard vaste opbouw van plywood of sandwich panelen. 
  • Flexibel in gebruik door de vele ladingvastzetmogelijkheden. 
  • Kortere laad- en lostijden

Meer informatie? 
Bekijk onze Aluflex folder of neem contact met ons op via: 0180 - 33 12 00.


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie