Airline-Beam modulair ladingzekering systeem

Snel en eenvoudig een vormsluitende ladingzekering in uw bestelbus


Dat kan met ons Airline-Beam modulair ladingzekering systeem. Met behulp van de Airline-Beam 1855 en 1856 niet verende ladingstangen, kunt u eenvoudig compartimenten in de laadruimte van uw bestelbus opbouwen en snel weer weghalen. De lading wordt hiermee op zijn plaats gehouden en krijgt geen ruimte om te gaan schuiven. Veiliger bestaat niet!

Voorkom schade aan lading en menselijk leed
Het niet goed vastzetten van lading in uw bestelbus kan erg gevaarlijk zijn. Losse lading kan tijdens het transport gaan schuiven en mogelijk zelfs beschadigd raken. Ook het weggedrag van een bestuurder van een bestelauto met schuivende lading kan gevaar opleveren. Zorg er dus altijd voor dat uw goederen goed zijn vastgezet.

Airline-beam-modulair-ladingzkering-systeemAirline-beam-modulair-ladingzekering-systeem
Het vastzetten van grote stukgoederen kunt u snel en heel eenvoudig doen met behulp van ons Airline-Beam modulair ladingzekering systeem. Dit modulaire ladingzekering systeem kan afhankelijk van de opstelling die u met de Airline-Beam 1855 en 1856 ladingstangen maakt tot 900 daN blokkeren.

Naast ladingstangen kunnen ook sjorriemen, netten en andere accessoires op het Airline-Beam ladingzekering systeem worden toegepast.

Airline-Beam 1855 ladingstang
De innovatieve Airline-Beam 1855 ladingstang kan eenvoudig horizontaal en verticaal worden toegepast. De stang is niet verend, maar traploos instelbaar. Hierdoor wordt er geen overmatige druk op wanden, dak of vloer uitgeoefend, waardoor er minder snel schade aan uw voertuig ontstaat.

Een andere innovatie is de vergrendeling van de 1855 ladingstang. De stang wordt door een kleine horizontale beweging in de airline ankerrail vergrendeld. Probeer en ondervind het gemak!
Bekijk de Airline-Beam 1855 ladingstangen.

Airline-Beam-1855-ladingstang

Airline-Beam 1856 ladingstang

Airline-Beam-1856-ladingstangDe Airline-Beam 1856 ladingstang kan horizontaal en verticaal worden gebruikt voor het vastzetten van de lading. Doordat er een combinatie gemaakt is van de 1855 ladingbalk en Airline lading vastzetrail is er een multifunctionele ladingstang ontstaan. Door de speciale Airline aansluiting aan beide zijden kan deze balk niet uit de rails schieten.

Naast dit modulaire Airline-Beam systeem verkopen wij nog andere goedgekeurde ladingzekering producten om uw lading veilig mee vast te zetten. Wij geven u graag advies.

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via 0180 - 33 12 00.


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie