Duurzame en betrouwbare oplossingen

Hoe onze producten problemen oplossen


Voor elk probleem bieden wij een passende oplossing. Hoe u met onze producten een bepaald probleem kunt oplossen leest u hieronder.

Veilig zekeren en uw herkenbaarheid vergroten?

Bij het veilig vastzetten van lading wordt veelal gebruik gemaakt van spanbanden. Deze zijn vaak voorzien van reclame van de leverancier. Dit is nergens voor nodig! Wij leveren betaalbare spanbanden in de door u gewenste afmeting, kleur en opdruk. Zo raakt u uw spanbanden niet snel kwijt en vergroot u uw bekendheid!

In 5 stappen een compleet verlichtings- systeem voor uw truck of trailer?

Lite-wire Pulse systeem

Met slechts 1 kabel kunt u eenvoudig LED verlichting en elektronische accessoires met elkaar verbinden. Het PULSE systeem vereenvoudigt de meest complexe voertuig- toepassingen. Door minder kabel, minder verbindings- punten en plug-and-play toepassingen kan het systeem door iedereen eenvoudig en snel gemonteerd worden.

Kosten besparen met antislipmatten!

antislipmateriaal

Antislipmatten zijn onmisbaar bij een goede ladingzekering. Met antislipmatten vergroot u de wrijving zodat uw lading minder snel gaat schuiven en beter beschermd is tegen beschadigingen. Wanneer u een antislipmat op de juiste manier gebruikt, heeft u minder spanbanden nodig en verkort u de laadtijd. Hiermee kunt u dus weer kosten besparen!

Airline-Beam modulair ladingzekering systeem

Airline-beam-modulair-ladingzkering-systeem

Wilt u snel en eenvoudig een vormsluitende ladingzekering in uw bestelbus maken? Dat kan met ons Airline-Beam modulair ladingzekering systeem. Met behulp van de Airline-Beam 1855 en 1856 niet verende ladingstangen, kunt u eenvoudig compartimenten in de laadruimte van uw bestelbus opbouwen en snel weer weghalen.

Verhoog de verkeersveiligheid met Clear Pass!

Clear pass anti spray

Waternevel is erg gevaarlijk voor alle deelnemers aan het verkeer. Het water dat tegen een spatlap of spatbord wordt geprojecteerd, spat uiteen en vormt een dichte nevel. Het achter rijdend en inhalend verkeer wordt daardoor vaak het zicht ontnomen. Met Clear Pass kunt u deze gevaarlijke situaties voorkomen!

Zijafscherming voor een kipper- of containerchassis

Takler-vaste-zijafscherming

Vrachtauto's, opleggers en aanhangers met een maximummassa van meer dan 3500 kg moeten voorzien zijn van zijdelingse afscherming. Bij een kipper- en containerchassis is het niet zo eenvoudig om opklapbare zijafscherming te bevestigen. Speciaal hiervoor hebben wij een vaste zijafscherming steun beschikbaar.

Edscha TailWing tipklep

Edscha-Tailwing-tipklep

Wanneer u een wagen met schuifdak en achter sluitende laadklep wilt bouwen is dit vaak een lastig verhaal. De tipklep zit vast, waardoor het laden en lossen erg lastig wordt. U moet hiervoor dan zelf iets bedenken, wat niet zo eenvoudig is. Edscha heeft hiervoor een oplossing bedacht.

Voorkom diefstal uit uw vrachtwagen met Aluflex

MPS

Criminelen maken meestal een snede in het zeil om de lading te bekijken. Als de inhoud niet interessant genoeg is, laten ze de vrachtwagen staan en blijft de chauffeur met een beschadigde wagen achter. Met ons kwalitatief bewezen Aluflex systeem is diefstal, door het opensnijden van de zeilen, nauwelijks meer mogelijk!

Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie