Nieuwe oprijbanen VSL12 voor opbouw Feld carrosserie

Voor het transport van grondverzetmachines


Onlangs hebben wij, in samenwerking met Feld Carrosserie uit Hoorn, aluminium oprijbanen bij onze partner FGS laten ontwikkelen. Dit met als doel een baan te maken met een minimale luchtweerstand en een zo laag mogelijk eigen gewicht. Feld Carrosserie zocht een oplossing voor het bouwen van een zo licht mogelijk voertuig voor het transport van grondverzetmachines tot een maximaal gewicht van 4 ton.

De voordelen van de VSL12 aluminium oprijbanen voor de carrosseriebouwer zijn de eenvoudige montage en de hoge mate van kwaliteit. De oprijbanen ogen robuust en vormen samen met het voertuig een eenheid die past binnen de markt van transport en grondverzetmachines.

De oprijbanen hebben een eigen gewicht van elk 25 kg en zijn met behulp van een gasveer met één vinger op te tillen. De banen zijn voorzien van degelijke kunststof handgrepen. Tevens zijn de oprijbanen makkelijk in breedte verschuifbaar, waarmee het niveau van gebruiksvriendelijkheid en gebruiksinzet aanzienlijk wordt verhoogd.

De banen zijn gemonteerd met behulp van afstandssteunen, ontwikkeld door Feld op een spoorbreedte welke veelvuldig door de klant wordt gebuikt. Het voordeel voor de klant is tijdwinst en het vertrouwen dat de banen voor hem op de juiste breedte staan tijdens het lossen en laden van zijn machines.

Technische gegevens:

  • Lengte 2000 mm scharnierend op een RVS as
  • Eigen gewicht per baan 25kg
  • Breedte x hoogte rijbaan: 400 mm x 120 mm
  • Maximale draagkracht 4000 kg per paar
  • Verschuifbaar en uitgevoerd met gasveren
Meer informatie?

Bekijk de productpagina oprijbanen of neem contact met op met onze specialisten via: +31 (0)180 33 12 00.

Farécla Marine Profile 200 en 500
Farécla Marine Profile 200 en 500

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie