Bawer gereedschapskist voor tankwagen

Bestemd voor een slanghaspel en appendages


Onze klant De Visser uit Lelystad levert en onderhoudt een veelzijdigheid aan (gas) transportmiddelen. De oplossingen van De Visser worden naar klantwens ontworpen en vinden hun weg naar zeer gerenommeerde klanten. Hierbij maakt De Visser regelmatig gebruik van onze producten.

Tijdens de BedrijfsautoRai zag De Visser bij ons een speciale Bawer gereedschapskist. Deze gereedschapskist kon men goed toepassen op een tankwagen, voor de montage van een slanghaspel en voor het opbergen en beschermen van appendages. De RVS Bawer gereedschapskist werd voorzien van een speciale deksel met extra handgrepen welke naar boven opent. Hierdoor kan men eenvoudig de slanghaspel bedienen.

Bawer gereedschapskisten
Wij hebben een uitgebreid assortiment RVS gereedschapskisten voor u beschikbaar. Met dit uitgebreide assortiment kunnen wij u altijd een passende oplossing bieden. Onze RVS kisten zijn gemaakt van 1,5 mm dik duurzaam roestvast staal. De kisten worden perfect na behandeld, eventueel gepolijst en voorzien van beschermlaag. Iedere kist wordt mechanisch getest.

Meer informatie?
Bekijk de Bawer gereedschapskisten of neem contact met ons op via +31 (0)180 33 12 00 of vul het 
contactformulier in.


Farécla Marine Profile 200 en 500
Farécla Marine Profile 200 en 500

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie