Vector T-sluiting anders gebruikt

Voor het beveiligen van zadelkoffers


Carrosserie De Reisduif te Hasselt België heeft haar zelfgemaakte zadelkoffers op advies van onze productspecialist Salvatore Noto voorzien van Vector T-sluitingen. Deze sluitingen hebben een mooier design en een betere kwaliteit dan de roestvrijstalen sluiting die ze eerst gebruikte. Daarnaast is dit slot volledig waterdicht.

Vector-t-sluiting-zadelkoffer

Carrosserie de Reisduif houdt zich bezig met herstellingen, onderhoud, inrichtingen en constructiewerken van auto's, motors, aanhangwagens, bussen en trailers. Hierbij maakt zij uitsluitend gebruik van kwaliteitsproducten. 

Beschermen van paardrijzadels

Zo heeft zij voor haar klanten op maat gemaakte verrijdbare zadelkoffers ontworpen. Deze kasten op wielen zijn eenvoudig in een paardentrailer of busje mee te nemen naar een wedstrijd. Hierdoor blijft het zadel van de ruiter netjes. Met behulp van het Vector T-slot kan de kast ook nog een eens veilig worden afgesloten en extra worden beveiligd met behulp van een hangslot.

Toepasbaarheid  Vector T-sluiting

Het Vector T-compressieslot van Imbema Rhiwa is zeer geschikt voor het eenvoudig en veilig openen en afsluiten van koffers, kasten, deuren en kleppen in diverse markten. Neem voor meer informatie contact op met onze productspecialisten: +52 (0)53 82 52 82 (BE) / +31 (0)180 33 12 00 (NL). Zij denken graag met u mee!
Farécla Marine Profile 200 en 500
Farécla Marine Profile 200 en 500

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie