Oprijklep op maat voor carrosserie met achterdeuren

Intensief overleg zorgt voor passende oplossing!


Theo Mulder Carrosserieën was op zoek naar een smalle oprijklep van 1000 mm waar de achterdeuren zonder problemen overheen kunnen draaien. Samen hebben wij een oplossing bedacht door het achterportaal en de ophangplaten van de HRA oprijklep aan te passen. 

Aan de onderbalk van het achterkalf is een “neus” gemaakt waardoor er een afschuining gecreëerd is. Dit maakt het mogelijk de HRA oprijklep iets lager te plaatsen waardoor de deuren, die voorzien zijn van inbouwsluitingen, sluitend in de onderbalk van het achterportaal vallen. De sluitnokken liggen verzonken net naast de HRA klep, waardoor er geen obstakel is voor de wielen van de rolcontainers.

De aangepaste versie van de HRA oprijdklep is in samenwerking met onze fabrikant FGS ontwikkeld en heeft ondanks de geringe breedte, toch nog een draagkracht van 1500 kg en een lengte van 2510 mm. De torsieveer is speciaal gemaakt voor deze smalle uitvoering. Dankzij intensief overleg tussen alle partijen zijn wij tot deze passende oplossing gekomen!

Wilt u ook een oplossing voor een afwijkend formaat of meer informatie over de HRA oprijkleppen?
Neem dan contact op met onze binnendienst: 0180 - 33 12 00

Farécla Marine Profile 200 en 500
Farécla Marine Profile 200 en 500

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie