Kandt b.v. zeer tevreden over onze oprijwiggen

Voor het laden en lossen van kranen


Onze buurman Kandt b.v. gebruikt al 10 jaar onze kunststof oprijwiggen naar volle tevredenheid. Kandt b.v. is een aannemings- en funderingsbedrijf dat haar eigen kranen bouwt. Deze kranen (tot 100 ton) worden met een dieplader vervoerd. Om ze op de dieplader te krijgen worden onze oprijwiggen gebruikt. Het grootste voordeel van onze oprijwiggen is dat ze erg sterk en slijtvast zijn, waardoor ze een lange levensduur hebben. Na 10 jaar intensief gebruik waren ze pas aan vervanging toe.

Onbreekbaar
Met onze robuuste, lichtgewicht en corrosievrije oprijwiggen nivelleert u de hoogte tussen voertuig en laadkade. De oprijwiggen zijn gemaakt van gerecycled Hollodeen PE500 kunststof. Dit homogene materiaal is sterk en slijtvast. Dankzij de sterkte van het materiaal zijn de wiggen zelf bij vorst onbreekbaar.

Lange levensduur
Door de 'bouwdoosconstructie' is de wig ten opzichte van staal of aluminium licht van gewicht en heeft het een hoge draagkracht van ±100 ton. Bovendien heeft kunststof een veel langere levensduur dan staal en aluminium. Onze oprijwiggen kunnen in alle gewenste afmetingen voor u worden uitgevoerd. 

Meer informatie over onze kunststof oprijwiggen?
Bekijk de oprijwiggen of neem contact op met onze specialisten via +31 (0)180 - 33 12 00
of vul het contactformulier in.


Farécla Marine Profile 200 en 500
Farécla Marine Profile 200 en 500

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie