HRA laadklep voor het eenvoudig bevoorraden van supermarkt

Duurzaam, licht in gebruik en multifunctioneel inzetbaar


Zuidwijk Carrosserieën uit Alphen a/d Rijn heeft een acht meter lange geïsoleerde laadbak voor Hoogvliet supermarkten opgebouwd voor het transport van rolcontainers. Om deze containers eenvoudig te lossen monteerde Zuidwijk een aluminium HRA laadklep van Imbema Rhiwa. De balanslaadklep heeft een torsieveer, welke in het scharnier zit verwerkt. Deze zorgt ervoor dat de klep handmatig zonder veel inspanning geopend en gesloten kan worden.

Lossen zodra hier gelegenheid voor is

Hoogvliet gebruikt de laadbak om winkels te bevoorraden vanuit het distributiecentrum in Alphen a/d Rijn. Het gebruik van deze containers biedt Hoogvliet de mogelijkheid om eenvoudig en snel te lossen. De chauffeur rijdt de container de winkel in en koppelt daarna de koelmotor aan de netstroom, zodat het personeel kan lossen zodra hier gelegenheid voor is.

De bak beschikt over een verschuifbare geïsoleerde separatiewand die achter de lading sluit. Doordat altijd met het separatieschot wordt gewerkt, hoeft de laadklep niet geïsoleerd te zijn.

HRA aluminium laad- en oprijkleppen

De HRA aluminium laad- en oprijkleppen van Imbema Rhiwa kenmerken zich door duurzaamheid, zijn licht in gebruik en multifunctioneel inzetbaar. De lichte en sterke constructie leent zich bijzonder voor intensief gebruik. De torsieveer zorgt er voor dat de klep licht aanvoelt. Met een handeling kan de klep worden vergrendeld.

Meer informatie over de laadkleppen van Imbema Rhiwa?

Neem contact op met onze specialist Koert Le Pair +31 6 83 16 07 21 of vul het contactformulier in. Naast laadkleppen hebben wij ook aluminium oprijbanen voor u beschikbaar.

Farécla Marine Profile 200 en 500
Farécla Marine Profile 200 en 500

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie