Bunk kiest voor Multisave

gecertificeerd ladingzekeringsysteem


Onze relatie Bunk carrosserieën heeft voor Kreek transport Ridderkerk een open laadbak met gecertificeerde rongbaan uit ons Multisave systeem opgebouwd. Het is de tweede wagen die Bunk voorziet van dit systeem. Het grote voordeel van het Multisave systeem is dat u een stuk efficiënter kan werken en hiermee arbeidsuren kunt besparen.

Voordeliger en sneller werken
Dhr H. Bunk, eigenaar van Bunk carrosseriebedrijf, is erg tevreden over de Multisave rongbaan: “Kokertjes lassen is een arbeidsintensief proces. Door het plaatsen van het Multisave systeem kan er voordeliger en sneller worden gewerkt, waardoor wij een goedkopere oplossing bij de klant kunnen neerleggen. Hiernaast is het vooruitlopend op de steeds strengere eisen die er aan ladingzekering worden gesteld ook een groot voordeel dat het Multisave systeem gecertificeerd is.”

Multifunctioneel 
De Multisave rongbaan is inkortbaar en kan op elke gewenste plek in de vloer worden gemonteerd. Naast de bijbehorende Multistick insteekrongen kunnen ook spanbanden in het systeem worden gehaakt waardoor u elke soort lading altijd op de juiste manier kunt vastzetten. Naast de dwarstraverse en insteekrongen is het Multisave systeem ook uit te breiden met een Multi x vloerrail. Hiermee heeft u nog meer mogelijkheden om lading te zekeren.

Meer informatie over ons MultiSave ladingzekeringsysteem?
Ga naar de MultiSave producten of neem contact met ons op via +31 (0)180 - 33 12 00 of vul het contactformulier in.


Farécla Marine Profile 200 en 500
Farécla Marine Profile 200 en 500

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie