Hoe onze oplossingen geimplementeerd worden

Projecten en praktijkcases


Onze producten bieden vaak de oplossing voor een bepaald probleem. Hoe deze  producten door onze klanten worden toegepast, hebben wij verzameld en beschreven op deze pagina. Wellicht vindt u tussen deze praktijkcases ook een oplossing voor uw probleem.

Bunk kiest voor Multisave

Multisave-ladingzekeringsysteem
Onze relatie Bunk carrosserieën heeft voor Kreek transport Ridderkerk een open laadbak met gecertificeerde rongbaan uit ons Multisave ladingzekeringsysteem opgebouwd. Het is de tweede wagen die Bunk voorziet van het Multisave systeem. Het grote voordeel van dit systeem is dat u een stuk efficiënter kan werken en hiermee arbeidsuren kunt besparen.

Bawer gereedschapskist voor tankwagen

Bawer-gereedschapskisten-Visser
Onze klant De Visser uit Lelystad levert en onderhoudt een veelzijdigheid aan (gas)transportmiddelen. De oplossingen van De Visser worden naar klantwens ontworpen en vinden hun weg naar zeer gerenommeerde klanten. Hierbij maakt De Visser regelmatig gebruik van onze producten.

HRA laadklep voor het eenvoudig bevoorraden van supermarkt

HRA-laadklep-Hooglvliet
Zuidwijk Carrosserieën heeft een acht meter lange geïsoleerde laadbak voor Hoogvliet supermarkten opgebouwd voor het transport van rolcontainers. Om deze containers eenvoudig te lossen monteerde Zuidwijk een aluminium HRA laadklep van Imbema Rhiwa.

Eenvoudig laden en lossen van planten met de HRA hydraulische laadklep

HRA-H-laadklep
Bikker Boskoop heeft voor een kweker een aanhangwagen met hydraulische aluminium oprijklep gebouwd voor het eenvoudig laden en lossen van rolcontainers met planten. De laadklep werd door Imbema Rhiwa als compleet pakket en op maat geleverd.

Ifac koelbak als rijdende winkel van bloemen en planten

Ifac-koelbak
Duijster Carrosserie & Wagenbouw heeft voor een groothandel in planten en bloemen 2 bloemenwagens met Ifac koelbakken opgebouwd. De koelbakken zorgen ervoor dat de bloemen en planten in goede conditie blijven, zodat de groothandel ze rechtstreeks vanuit de auto aan tuincentra in Duitsland kan verkopen.

Kandt b.v. zeer tevreden over onze oprijwiggen

kunststof-oprijwiggen-kandt
Onze buurman, aannemings- en funderingsbedrijf Kandt b.v., gebruikt al 10 jaar onze kunststof oprijwiggen naar volle tevredenheid. Het grootste voordeel van onze oprijwiggen is dat ze erg sterk zijn en een lange levensduur hebben. Na 10 jaar intensief gebruik waren ze pas aan vervanging toe.

Zeker Imbema!

  • Breed assortiment
  • A-kwaliteit
  • Vernieuwend
  • Marktgericht
  • Betrouwbaar
  • Familiebedrijf

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie