Carrosseriebouwers


Als gespecialiseerde toeleverancier voor de carrosseriebouw spelen wij snel in op ontwikkelingen. Wij kennen de markt als geen ander en kunnen ons daardoor optimaal verplaatsen in de problematiek en de wensen van onze klant. Hierdoor kunnen wij carrosseriebouwers optimaal adviseren en specifieke oplossingen bieden.

Voor de carrosseriebouw hebben wij een compleet assortiment hang- en sluitwerk, onderbouw en bovenbouw producten uit voorraad beschikbaar. Met onze productsystemen, van achterdeur tot kopschot en van schuifdak tot modulair platform, kunt u uw eigen opbouw samenstellen. 

Ook is het mogelijk om de complete opbouw als kit of zelfs als geassembleerde opbouw bij ons te bestellen. Wij bieden u oplossingen op maat voor gesloten- en schuifzeil carrosserieën, maar ook voor een koel- vriescarrosserie met FRC certificaat bent u bij ons aan het juiste adres.

Een compleet assortiment accessoires stelt de klant in staat om de opbouw af te werken met de juiste componenten.

Naast deze standaard producten ontwikkelen wij ook producten die geheel volgens de richtlijnen en specificaties van de carrosseriebouwer worden vervaardigd.Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie