Klanten

Van alle markten thuis


Een overzicht van de marktsegmenten waar wij actief in zijn. Klik op het marktsegment voor meer details.

Carrosseriebouwers

Ifac-koelbak

Als toeleverancier voor de carrosseriebouw spelen wij snel in op ontwikkelingen. Wij kennen de markt als geen ander, hierdoor kunnen wij carrosseriebouwers optimaal adviseren en specifieke oplossingen bieden.

Trailerbouwers

Klantadvies

Als trailerbouwer wilt u dat uw assemblage zo efficiƫnt mogelijk verloopt zonder dat u zelf aanbouwcomponenten op voorraad hoeft te houden. Wij spelen in op deze behoeften door delen op maat en just in time aan te leveren.

Industrie

deursysteem

Wij leveren een specifiek productprogramma voor de industriƫle markt; verlichting, scharnieren, sluitingen, gasveren, aluminium profielen, ventilatieproducten, deursystemen, afdichtingen en chemische producten.


Grossiers

Magazijn-Imbema-Rhiwa

Wij werken samen met toonaangevende grossiers in truckonderdelen binnen de Benelux. Zij worden door ons dagelijks beleverd om zo de behoefte naar reparatiedelen in te vullen.

Trailer reparatie bedrijven

Trailer-reparatie

Als trailer reparatie bedrijf wilt u snel kunnen beschikken over dezelfde onderdelen als welke wij aan de bouwers hebben geleverd. Dit kunnen wij meestal binnen 24 uur voor u realiseren.

Onze projecten

Benieuwd hoe klanten onze producten in hun projecten hebben toegepast?

Bekijk ons overzicht van projecten en praktijkcases.

bekijken

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie