Imbema ook in 2018 weer van de partij op IAA

07-08-2018 Imbema Rhiwa Carrosserietechniek


Bezoek ons op de IAA vakbeurs 2018 in Hannover

IAA staat te boek als het aller-aller-aller grootste automotive evenement van Europa. Van 20 tot 27 september is de IAA vakbeurs in Hannover en Imbema presenteert hier haar merken Rhiwa en SBS security & safety products. U treft ons op de collectieve Rai stand C60 in hal 25.  Een unieke kans om geïnspireerd te raken, kennis op te doen en u te laten informeren over de laatste innovaties.

Technologie brengt de ontwikkelingen in de transport en logistieke sector in een hogere versnelling. Innovatie is essentieel voor iedereen die zijn toegevoegde waarde wil vergroten. Daarom kijken onze specialisten verder dan de vraagstukken van vandaag en morgen: Wat is de impact van truck platooning, de technologie die het automatisch kolonne rijden mogelijk maakt? Hoe zorgt Internet-of-Things voor een geautomatiseerde toeleveringsketen? Op welke manier levert Big Data u inzichten waarmee u uw marktpositie kunt verstevigen?

IAA in een notendop

Tijdens IAA delen wij graag onze nieuwste inzichten en innovaties met u op het gebied van:
  • Voertuigbeveiliging
  • Lading integriteit
  • Telematica oplossingen, zoals SIS voor overzicht, inzicht en controle in uw ladingen.
    Nieuwsgierig? Bekijk hier alvast de SIS sneak preview!

Kwaliteit en service staan bij ons voorop

Tijdens de IAA presenteren wij uitsluitend oplossingen van onze eigen merken Rhiwa en SBS security & safety products. Imbema beschikt over een eigen service center waar producten worden ontwikkeld, geassembleerd, gerepareerd en getest. 

Meer informatie?

Meer lezen en tickets scoren? www.iaa.de. Wij zijn er klaar voor! Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie