Op maat gemaakte gereedschapskisten als zijdelingse afscherming

20-06-2017 Imbema Rhiwa Carrosserietechniek


Om de veiligheid op de weg te vergroten moet de open ruimte onder het chassis van vrachtwagens, opleggers en aanhangers aan weerszijden worden voorzien van zijdelingse afscherming. Zijafscherming voorkomt dat voetgangers, fietsers en dieren onder de auto terecht komen.

Zijdelingse afscherming bestaat meestal uit 1 of meerdere latten tussen de wielen, wat eigenlijk zonde van de ruimte is. U kunt deze ruimte ook optimaal benutten door uw zijdelingse afscherming te vervangen door op maat gemaakte gereedschapskisten. 

Gereedschapskist-zijafscherming

Bawer gereedschapskisten voldoen aan R73 richtlijn

Gereedschapskist-zijafschermingWanneer u de ruimte onder het chassis optimaal wilt benutten kunt u deze voorzien van op maat gemaakte gereedschapskisten. Kies de afmeting die het beste bij uw wensen past en Bawer produceert de gereedschapskisten en zorgt ervoor dat ze voldoen aan de R73 richtlijn, technische eisen voor zijdelingse afschermingen, waardoor u geen aparte zijafscherming meer hoeft te bevestigen. Ook voorziet Bawer de gereedschapskisten van het R73 goedkeuring kenmerk, hetgeen verplicht is.

Bawer garandeert de goedkeuring van op maat gemaakt producten in de volgende afmetingen:

  • Lengte van 200 mm tot 2900 mm
  • Hoogte van 200 mm tot 900 mm
  • Diepte van 150 mm tot 2500 mm

Uiteraard is onze standaard zijafscherming ook gekeurd volgens de R73 richtlijn.

Meer informatie over de Bawer gereedschapskisten?

Bekijk onze oplossing standaard gereedschapskisten voor maatwerk of neem contact met ons op via +31 (0)88 130 66 90 of vul het contactformulier in.


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie