Bespaar tijd met het kant en klare OXZY ventilatieluik voor koelwagens

22-12-2016 Imbema Rhiwa Carrosserietechniek


Koelwagens moeten na het transport, van bijvoorbeeld groente en fruit, goed geventileerd worden. Dit is mogelijk met behulp van een ventilatieluik. Het is hierbij belangrijk dat het ventilatieluik bij gebruik van de koelwagen goed afgesloten kan worden, zodat de temperatuur in de wagen gehandhaafd blijft. Dat kan met het nieuwe gepatenteerde OXZY ventilatieluik van Pommier. De speciale afdichting van het ventilatieluik zorgt voor een optimale thermische isolatie en waterdichtheid.


Eenvoudige montage
Het ventilatieluik wordt volledig afgewerkt geleverd, waardoor u deze direct in de panelen van uw koelwagen kunt monteren. De omkadering klikt u eenvoudig in elkaar, waardoor u geen extra versterking meer nodig heeft. Hiernaast  is de OXZY voorzien van een perfecte afdichting zodat u dit zelf niet meer hoeft te voorzien en dus tijd bespaart.

Duurzame ventilatie
Het stevige synthetisch materiaal met verhoogde mechanische eigenschappen zorgt ervoor dat het luik zeer slag- en stootvast is. De luchtstroom tot 300 M³/h bij 80 km/h zorgt voor een optimale ventilatie. Het OXZY ventilatieluik is voorzien van insectengaas en RVS binnenrooster.

Ergonomische bediening
Met de los leverbare telescopische stok kunt u het ventilatieluik eenvoudig en ergonomisch openen en sluiten.

Meer informatie over het OXZY ventilatieluik?
Neem contact op met onze specialisten via +31 (0)88 - 130 66 90 of vul het contactformulier in.

E-levator-hefsysteem-Imbema-Rhiwa
E-levator-hefsysteem-Imbema-Rhiwa
E-levator-hefsysteem-Imbema-Rhiwa
E-levator-hefsysteem-Imbema-Rhiwa
E-levator-hefsysteem-Imbema-Rhiwa

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie