Wij investeren in kwaliteit

14-04-2016 Imbema Rhiwa Carrosserietechniek


Trekbank-Imbema-Rhiwa-carrosserietechniekWij zijn continue bezig onze producten te verbeteren, maar nog belangrijker; de kwaliteit te bewaken. Zo hebben wij een zoutnevelinstallatie, waarmee wij onze producten op corrosie-bestendigheid testen. Met onze nieuwe multifunctionele trek- en drukbank is het mogelijk om onze producten op sterkte te testen.

De maximale kracht wordt voor elk product apart bepaald. Voor een sjorpunt is het bijvoorbeeld belangrijk om te weten of deze voldoet aan de gestelde trekkracht zoals beschreven in het certificaat. Dit kan met behulp van een trektest gecontroleerd worden, waardoor de geldigheid van het certificaat gewaarborgd blijft. De testen worden uitgevoerd bij de ingangscontroles van elke nieuwe levering.

Wij hanteren hiervoor de CoP richtlijn (Confirmity of Production) de overeenstemming van de productie. In deze richtlijn wordt bepaald hoe de kwaliteit van de producten en productie constant blijft.

Een aantal criteria omschreven in de CoP richtlijn zijn:
  • Test methode
  • Testfrequentie
  • Steekproefmethode en omvang van de steekproef
  • Verwerking van de resultaten
  • Analyse van de testresultaten

Ook kunnen wij met deze testfaciliteit vermoeiingstesten uitvoeren. Dit is belangrijk wanneer wij nieuw ontwikkelde producten aan ons assortiment willen toevoegen. Hiermee wordt ons kwaliteitsniveau gewaarborgd!


Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie