Multisave; multifunctioneel voor ladingzekering en veiligheid

07-09-2015 Imbema Rhiwa Carrosserietechniek


Multisave-ladingzekering-systeem

Met het nieuwe gecertificeerde Multisave ladingzekering systeem kunt u eenvoudig meerdere vastzetpunten in uw voertuig creëren. Compartimenten kunnen snel worden opgebouwd maar ook weer eenvoudig worden weggehaald!

De multisave dwarstraverse is inkortbaar en kan op elke gewenste plek in de vloer worden gemonteerd. Met behulp van de Multistick insteek rong kunt u zo eenvoudig een vormvaste ladingzekering maken. Tevens kunnen spanbanden (met dubbele haak) eenvoudig in het profiel worden gehaakt.

Voordelen:

 • 7 ton toegestaan 
 • 90 mogelijke lading vastzet punten 
 • 2000 daN in rijrichting en zijwaarts 
 • gecertificeerd volgens DIN EN 12642 XL en sjorpunten volgens din en 12640

 • Multisave

  Ladingzekering
  Het op de juiste wijze vastzetten van lading is essentieel voor een een goed en veilig transport. Helaas gaat dit in de praktijk nog al eens fout. Veel ongevallen met vrachtauto's komen door niet goed vastgezette lading. Om schade aan lading, voertuig en menselijk leed te voorkomen dient u uw lading dus juist te zekeren. In onze informatiefolder ladingzekering hebben wij in het kort voor u op een rijtje gezet waar u bij het zekeren van lading rekening mee moet houden.

  Naast het op de juiste manier zekeren van lading is het ook belangrijk dat u de juiste producten gebruikt. Wij leveren naast bovengenoemde Multisave systeem een dekkend programma ladingzekering bestaande uit o.a. ladingstangen, ladingrails, vloerankers, antislipmatten, spanbanden en kettingen ter voorkoming van ongevallen. Al deze producten zijn goedgekeurd volgens de Europese normen.
       
  Meer informatie:
  Bekijk de Multisave folder, onze ladingzekering pagina of neem contact met ons op via: +31 (0)180 33 12 00 / sales@imbemarhiwa.nl. Wij geven u graag antwoord op al uw vragen over het zekeren van lading.

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie