Kwaliteitscontrole d.m.v. zoutnevel installatie

12-05-2015 Imbema Rhiwa Carrosserietechniek


Kwaliteitscontrole-zoutnevel-testOnze ingekochte producten ondergaan eerst een uitgebreide kwaliteits- controle alvorens ze aan ons assortiment worden toegevoegd. Er wordt gekeken naar de kwaliteit van de constructie, zoals laswerk en bout- verbindingen, maar ook naar de corrosiebestendigheid. Met behulp van een zoutnevel installatie, kunnen wij praktijkgebruik in ons laboratorium simuleren door middel van een duurtest.

Gedurende een van te voren bepaalde testperiode monitoren wij eventuele optredende veranderingen van de zinklaag, laklaag of poedercoating. Na afloop wordt er, in geval het elektronische componenten
Kwaliteitscontrolebetreft, natuurlijk ook gekeken of het product nog functioneert. Voor, tijdens en na de test wordt zo nodig ook de laagdikte gemeten, worden er foto's gemaakt en gerapporteerd. Alle testen worden uitgevoerd volgens DIN ISO 9227.   

De testresultaten geven een goed beeld van de kwaliteit van het product. Ze zijn medebepalend in de beslissing of het product al dan niet aan ons assortiment wordt toegevoegd, zodat het kwaliteitsniveau waar Imbema Rhiwa voor staat gewaarborgd blijft!

Wilt u meer informatie over onze kwaliteitscontroles?
Neem dan contact op met onze inkoopafdeling via 0180 - 33 12 00.  
Wij geven u graag meer informatie!


Kwaliteitscontrole
Kwaliteitscontrole

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie