Lite-wire staat niet stil!

10-03-2015 Imbema Rhiwa Carrosserietechniek


Vorig jaar introduceerden wij het voertuigbekabelingsysteem van Lite-wire. Een eenvoudig te installeren systeem, met een flinke besparing op kabels en arbeidsloon. De ontwikkelingen bij Lite-wire gaan in hoog tempo door; zo is het nu mogelijk om een draadloze afstandsbediening aan het systeem te koppelen voor de bediening van bijvoorbeeld werklampen.

Lite-wire-systeem

Run Lock systeem
Een andere ontwikkeling is het Run Lock systeem; de motor van een bedrijfswagen blijft lopen terwijl de sleutel niet meer in het contactslot zit. Indien de handrem uitgeschakeld wordt, zal de motor uitgeschakeld worden en kan deze alleen door de juiste persoon gestart worden. Het unieke systeem met frequentie gestuurde schakeling biedt mogelijkheden die met normale bekabeling moeilijk te realiseren zijn, zoals zijmarkeringslampen met flitsfunctie en automatische uitschakeling van werklampen bij het loslaten van de handrem.

Lite-wire is voorzien van snelle elektronische zekeringen en bovendien kan het systeem het ladingsniveau van uw accu bewaken. Indien nodig kan Lite-wire aangeschakelde functies in een bepaalde volgorde uitschakelen en zo voldoende vermogen over houden om de motor te starten. In de toekomst kan Lite-wire, door GPS en GPRS, functies zoals accuspanning, openen deuren en voertuigtemperatuur, middels een e-mail of sms doorgeven.

Lite-wire-led-lamp-crl800CRL800 LED achterlamp
Wist u trouwens dat de CRL800 LED achterlamp van Lite-wire het eerste ontwerp voor een LED combilamp was en dat deze op vele opleggers als eerste montagelamp gemonteerd wordt? Deze LED lamp is veel gekopieerd maar nooit geëvenaard!

Meer informatie over het voertuigbekabeling systeem?
Bekijk de Lite-wire pagina of neem contact met ons op via +31 (0)180-33 12 00.


Gerelateerd aan dit bericht

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie