Controle wegtransport gevaarlijke stoffen

05-05-2014 Imbema Rhiwa Carrosserietechniek


Tags
-
ADR-bordBij een controleactie op het vervoer van gevaarlijke goederen (ADR) in de Benelux bleken drie op de tien gecontroleerde voertuigen niet in orde. Dat heeft de Belgische overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer gemeld. In totaal werden zeventig voertuigen, die bijvoorbeeld brandstof of giftige stoffen vervoerden, uitgebreid gecontroleerd. Eenentwintig voertuigen waren in overtreding.

Zo werden er veertien inbreuken vastgesteld op de ADR-regelgeving, zoals onvoldoende ADR-signalisatie en ADR-bord-na-brandonvoldoende ladingzekering. De bestuurders kregen een boete, een proces-verbaal of mochten niet meer verder rijden. Lees het complete artikel op gevaarlijkelading.nl.

Naast het voorkomen van een boete is het natuurlijk ook voor de veiligheid erg belangrijk dat uw voertuig is voorzien van de juiste producten. Onze ADR borden zijn van hoge kwaliteit en na een brand nog uitstekend leesbaar. Dit is voor hulpdiensten bij een ongeval erg belangrijk om goed te kunnen handelen.

Het op de juiste wijze vastzetten van lading is essentieel voor een goed en veilig Ladingzekeringtransport. Lading die niet goed is vastgezet kan een gevaar zijn voor anderen en voor uzelf. Wij leveren een dekkend programma ladingzekering waarmee u ongelukken kunt voorkomen.

Naast bovengenoemde programma's hebben wij nog meer producten in ons assortiment die de veiligheid van uzelf en uw medeweggebruikers vergroten.

Meer informatie?
Neem contact met ons op via: 0180 - 33 12 00. Onze specialisten denken graag met u mee!


Gerelateerd aan dit bericht

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie