Actueel

Dode hoek systeem vrachtwagens

Meer aandacht voor dode hoek systeem

28-08-2018 Imbema Rhiwa Carrosserietechniek

Rob van Moosdijk is de bedenker van de Lisa Life Saver, een dode hoek systeem dat fietsers en voetgangers die zich naast de truck bevinden met een piepsignaal waarschuwt voor afslaande vrachtwagens. Hij voert al jaren actie om het dode hoek probleem onder de aandacht te krijgen en staat nu met zijn verhaal in de laatste editie van het Vakblad Truckstar.

IAA-Hannover-2018

Imbema ook in 2018 weer van de partij op IAA

07-08-2018 Imbema Rhiwa Carrosserietechniek

IAA staat te boek als het aller-aller-aller grootste automotive evenement van Europa. Van 20 tot 27 september is de IAA vakbeurs in Hannover en hier presenteert Imbema haar merken Rhiwa en SBS. U treft ons op de collectieve Rai stand C60 in hal 25. Een unieke kans om geïnspireerd te raken, kennis op te doen en u te laten informeren over de laatste innovaties.

Inefficiënt transport

Inefficiënt transport; 3 verspillingen die je eenvoudig kunt aanpakken

12-07-2018 Imbema Rhiwa Carrosserietechniek

Inefficiënt transport is 1 van de 8 Lean verspillingen in de transport en logistiek. Vrachtwagens die niet optimaal worden ingezet of onnodig stilstaan zijn nou niet bepaald efficiënt, goedkoop of milieuvriendelijk. Een stilstaande vrachtwagen kost honderden euro’s per dag en zorgt met dunne marges al snel voor verliesgevendheid.

Slimme-verkeerslichten

Snel thuis dankzij slimme verkeerslichten

19-06-2018 Imbema Rhiwa Carrosserietechniek

Verkeerslichten die midden in de nacht minuten lang op rood staan. Of uitgerekend in de spits een “rode golf” doordat zijstraten groen kleuren, terwijl daar geen verkeer te bekennen is. Wie ergert zich er niet aan? IBM wil dit probleem nu oplossen met kunstmatige intelligentie.

Column Marco de Wit

We maken elkaar gek en we noemen het efficiency

29-05-2018 Imbema Rhiwa Carrosserietechniek

“Vandaag besteld, vandaag in huis. 24/7 beschikbaarheid.” De webwinkels hebben ons verslaafd gemaakt aan snelle levering en andere klantbeloften. Webwinkels die hun aandeelhouderswaarde veelal baseren op omzet en klanttevredenheid, in plaats van op winst. Winst is voor later. Gratis verzonden en gratis retourneren. De eerlijkheid gebiedt mij u te vertellen dat ik er zelf ook gebruik van maak.

Kalender

Een overzicht van onze evenementen zoals beurzen, seminars, open dagen en vakdagen.

Volledige kalender

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie