Pommier

Pommier groep ontwerpt en produceert producten voor de commerciële voertuigen industrie, zoals scharnieren, sluitingen, bumperconstructies, rongen en Led verlichting.

Pommier groep ontwerpt en produceert producten voor de commerciële voertuigen industrie. Hierbij kunt u denken aan scharnieren, sluitingen, (trek)grendels, bumperconstructies, LED verlichting, handgrepen, rongen, stootblokken, uitschuiftrappen, etc. De groep heeft verschillende vestigingen in Frankrijk en in het buitenland.

Pommier-groupe

De pommier groep beschikt over een ervaren R&D afdeling, deze ontwerpt veel nieuwe producten in samenspraak met de productiebedrijven en lettend op de marktontwikkelingen. In de jaren heeft Pommier veel technische kennis vergaard op het gebied van;

  • snijden
  • stempelen
  • smeden
  • bewerking
  • kunststof spuitgieten

De Pommier groep is onderverdeeld in vier productiebedrijven, welke ieder zijn eigen specialisatie kent. 

Pommier Dives is gespecialiseerd in de bewerking van staal. Dit bedrijf bestaat uit twee productieonderdelen één voor het snijden, stampen, smeden, hechtlassen en monteren van stalen producten. En een andere voor de montage van deuren en aluminium zijpanelen voor commerciële carrosserieën. Pommier Formetal is ISO 9001v2000 gecertificeerd. 

Een ander bedrijf is Pommier Neufmanil, welke zich richt op het verspanen, monteren, controleren en testen van producten. De ultramoderne fabriek is uitgerust met diverse geautomatiseerde bewerkingcentra, draaicentra en verflijn. Pommier Attelages is ISO 9001v2000 en ISO14001v2004 gecertificeerd.

Pommier Izeron is een productie-eenheid welke veel technische kennis heeft over single en dual- thermoplastisch spuitgieten. Het beschikt over een ISO 9001v2000 certificaat.

Tot slot Pommier Italia; dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van roestvrijstalen onderdelen. De producten zijn bekend onder de naam Furgocar “inox Quality” Pommier Italia bestaat uit 3 productieonderdelen;

  1. voor het bewerken van staal; knippen, stempelen en assembleren
  2. behandelingsunit voor het schoonmaken en polijsten van de producten
  3. productie eenheid voor aluminium en geïsoleerde deuren voor industriële carrosserieën

Onze projecten

Benieuwd hoe klanten onze producten in hun projecten hebben toegepast?

Bekijk ons overzicht van projecten en praktijkcases.

bekijken

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie