Parlok

Parlok is één van de leidinggevende fabrikanten van spatschermen en antisproeisystemen voor commerciële voertuigen.

Oy Parlok AB is één van de leidinggevende fabrikanten van spatschermen en antisproeisystemen voor commerciële voertuigen, met een wereldwijde afzetmarkt. Oy Parlok AB is een Finse organisatie bestaande uit twee locaties. Oy Parlok AB in Parainen, Finland en Parlok (UK) Ltd. In St. Helens, Engeland. Het hoofdkantoor is gevestigd in Parainen, Finland. Parlok is gecertificeerd voor de ISO standaards ISO 9001:2008 en ISO 14001:2004.

Parlok

Parlok is opgericht in 1959 als een plastic divisie van Oy Partek AB. In de loop der jaren heeft het bedrijf haar productie aangepast naar verschillende eindproducten.

In 1975 is Parlok begonnen met het produceren van spatschermen. In 1982 startte zij met de fabricatie van HDPE (High Density Polyethyleen) gereedschapkisten. Vandaag de dag produceert Parlok ook antisproeisystemen voor gebruik bij commerciële voertuigen.

Parlok White Line spatschermen zijn over de gehele wereld te zien. De robuuste kwaliteit van High Density Polyethyleen zorgt ervoor dat de producten van Parlok bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden en mechanische belasting. De gebruikte producttechnologieën zijn; Sheet extrusion en Thermoforming.

Onze projecten

Benieuwd hoe klanten onze producten in hun projecten hebben toegepast?

Bekijk ons overzicht van projecten en praktijkcases.

bekijken

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie