Lab Craft

Labcraft is een toonaangevende Europese ontwerper, ontwikkelaar en producent van innovatieve en energiezuinige oplossingen voor (LED) verlichting.

Labcraft is een toonaangevende Europese ontwerper, ontwikkelaar en producent van innovatieve en energiezuinige oplossingen voor (LED) verlichting. Haar producten worden gebruikt in veel verschillende toepassingen, zoals caravans, boten, commerciële voertuigen, zonne-energiesystemen, trailers, kiosken, displays en automaten. De producten van Labcraft zijn duurzaam, energie-efficiënt, mooi ontworpen en van goede kwaliteit.

Labcraft

Labcraft biedt een uitgebreid scala aan standaard producten, maar heeft ook toegewijde ontwerpers welke klantgericht speciale projecten aan kunnen gaan. Zij biedt uitgebreide technische ondersteuning en advies, en een solide garantie van kwaliteit.

Labcraft heeft in de laatste 50 jaar een ruime kennis van laagspanningsverlichting vergaard. Begonnen als een pionier in de transistor TL-verlichting, is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende ontwikkelaar, fabrikant en leverancier van geavanceerde, energiezuinige lichtoplossingen. Hedendaags biedt Labcraft een breed scala aan LED verlichting voor diverse oplossingen.

Onze projecten

Benieuwd hoe klanten onze producten in hun projecten hebben toegepast?

Bekijk ons overzicht van projecten en praktijkcases.

bekijken

Deze website gebruikt cookies voor het bijhouden van anonieme bezoekersstatistieken. Akkoord Meer informatie